Ugrás a fő tartalomra

A kisdobronyi születésű Herceg Erika kerül a Cosmopolitan címlapjára

Herceg Erikát teszi újévi címlapjára a kazah Cosmopolitan magazin, aki nem először kerül címlapra. A modellalakú énekesnő erről Instagram-oldalán számolt be több mint 800 ezer követőjének.

Hét évvel ezelőtt robbant be az ukrán és orosz popszakmába a kisdobronyi születésű Herceg Erika, aki egy tehetségkutató műsorban a tévénézők szavaztak be a VIA Gra újjászerveződő csapatába. Az új formáció gyorsan befutott Oroszországban, és az egykori Szovjetunió tagállamaiban. Az együttes legnagyobb sikere a Peremirije című dalhoz fűződik, amellyel elnyerték Az Év Dala 2014 díjat. Az utóbbi néhány évben a lánycsapat felállása többször is változott, jöttek mentek az új tagok, ám Herceg Erika maradt. Az idei év elején bejelentették, hogy a kárpátaljai magyar lány is otthagyta a VIA Gra-t. Erika a nyár folyamán Kazahsztánban költözött és elkezdte építgetni szólókarrierjét. Eddig két dalt mutattak be első szólólemezéről, az Imitáció című produkcióban magyarul is énekel.

Herceg Erika az Instagramján osztott meg egy videót csütörtökön, ami egy fotózáson készült. A bejegyzés leírásban árulta el az énekesnő, hogy ő lesz a legendás női magazin, a Cosmopolitan kazah kiadásának újévi címlapján. Követőit arra kérte, hogy kommentben tippeljék meg, melyik ruhadarabot viseli majd a címlapon.

Miután Almatiba költözött a 32 éve énekesnő egy nagyobb lélegzetű interjút adott egy helyi bloggernek, amelyben meglepő őszinteséggel beszélt a korábban tabunak számító magánéletéről. Többek között elárulta, hogy férjhez ment, választottja kazah nemzetiségű, valamint cáfolta, hogy viszonya folytatott Konsztantyin Meladzéval, a VIA Gra producerével.

(Kiszó)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nemzetközi elfogató parancs alapján körözik a csongori születetésű nőt

Tóth Alexandrát k özokirat-hamisítás miatt körözik  . A kárpátaljai származású nő ellen a magyar rendőrség honlapja szerint jelenleg nemzetközi elfogató parancs van érvényben. Akinek bármilyen információja van a körözött személy hollétével kapcsolatban az a +3613914930-os telefonszámon és a kgbefo.brfk@budapest.police.hu e-mail címen tudja értesíteni a hatóságokat. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A  CSOPORTUNKHOZ !

Nemzetközi elfogatóparancs alapján körözik a tiszaújlaki Bombák Sándort

Bombák Sándort hivatalos személy elleni erőszak miatt körözik Magyarországon. A kárpátaljai származású férfi ellen a magyar rendőrség honlapja szerint jelenleg nemzetközi elfogató parancs van érvényben. Akinek bármilyen információja van a körözött személy hollétével kapcsolatban az a +3613546625-os telefonszámon valamint a bvkorozes@fovarosit.birosag.hu és a kir.10rk.dl@budapest.police.hu e-mail címeken tudja értesíteni a hatóságokat. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A  CSOPORTUNKHOZ !

Beregsomi férfit keres a magyar rendőrség

Elfogató parancs alapján, közokirat-hamisítás miatt körözik a beregsomi származású Kelemen Ruszlánt. A körözést a Nyíregyházi Törvényszék rendelte el az 1991-es születésű kárpátaljai férfi ellen - olvasható a magyar rendőrség honlapján. Akinek bármilyen információja van a körözött személy hollétével kapcsolatban az a +3642523823-as és a +3642524600-as telefonszámokon, illetve a bvkorozes@nyiregyhazit.birosag.hu vagy a kir.nyiregyhazark.dl@dszabolcs.police.hu e-mail címeken tudja értesíteni a hatóságokat. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A  CSOPORTUNKHOZ !

Emberölés miatt körözik László Józsefet

Elfogató parancs alapján, emberölés miatt körözik a Mezőváriban születetett László Józsefet. A kárpátaljai férfi ellen a magyar rendőrség honlapja szerint jelenleg nemzetközi elfogadtó parancs van érvényben. Akinek bármilyen információja van a körözött személy hollétével kapcsolatban az a +3613914930-os telefonszámon és az elet.brfk@budapest.police.hu tudja értesíteni a hatóságokat. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A  CSOPORTUNKHOZ !

Hatályba lépett Ukrajnában a kettősállampolgárság bevallási kötelezettségéről szóló döntés

Volodimir Zelenszkij elnök péntek este hatályba léptette a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) döntését, amellyel kötelezi az állami tisztségviselőket, hogy elektronikus vagyonbevallásukban tüntessék fel az ukránon kívüli másik állampolgárságuk hiányát – adta hírül a Levij Bereg hírportálra hivatkozva a Kárpát.in.ua. A 2021. július 16-ával datált 305/2021 sz. vonatkozó elnöki rendeletet pénteken tették közzé az Elnöki Hivatal honlapján. A dokumentum értelmében az RNBO február 26-i döntésének megfelelően az állami és helyi önkormányzati tisztségeket betöltő személyeknek az elektronikus vagyonbevallásukban kötelező feltüntetniük, hogy nem rendelkeznek más ország állampolgárságával és nincs más országban kiadott ottani lakhatási engedélyük. Az elnöki rendelet ugyancsak utasítja a kormányt, hogy folyó év augusztusában adjon tájékoztatást az RNBO ülésén a kettős (többes) állampolgárság kérdésének szabályozásáról szóló törvénytervezetek kidolgozásáról és a Legfelső Tanács elé törté