Ugrás a fő tartalomra

Sokkoló részletek láttak napvilágot a kárpátaljai kettős gyermekgyilkosságról

Január 6-án, az esti órákban agyonverte két nevelt gyermekét, az élettársát, a gyerekek édesanyját pedig eszméletlenre verte egy férfi Técsőn. A nő testvére a Mukachevo.net-nek megdöbbentő részletességgel mesélte el mi történt aznap. Jevhen elmondása szerint, a tragédia napján testvére, a 9 éves kislány és a 2 éves kisfiú, valamint Vaszil (a feltételezett gyilkos) szaunázni ment, az Okszana nevű étteremkomplexumba. A késő esti órákban a szauna egyik alkalmazottja figyelt fel a szaunából kiszűrődő szokatlan hangokra és döntött úgy, hogy megnézi, mi zajlik odabent. Amikor kinyitotta a ház ajtaját, megdöbbenve látta, hogy mindent vér borít, a székek pedig a földön hevernek összetörve. A férfi felszólította a nőt, hogy ne zavarja őket.

„Az alkalmazott odahívta az étteremkomplexum adminisztrátorát, a férfi ekkor megpróbált elmenekülni a helyszínről. A gyilkost a vendéglátóegység biztonsági őre tartóztatta fel. Ezt követően hívták a rendőrséget” – mesélte elcsukló hangon Jevhen. A nő testvérének elmondása szerint a helyszínelés során a halottkém arra a következtetésre jutott, hogy a gyerekeket falhoz vághatták vagy székkel verhették agyon.

Pénteken, Técsőn temették el a két gyereket. A nőt továbbra is kórházban ápolják, magánál van, de még nem mondták el neki, hogy gyermekei meghaltak. A férfi azt is elárulta, hogy a 9 éves kislány olasz apától született, aki még Olaszországban elhagyta a nőt. A 2 éves kisfiúnak pedig egy másik férfi volt az apja, aki jelenleg Técsőn tartózkodik.

A Kamjanec-Pogyilszkban élő Jevhen elmondása szerint testvére élettársa többször is járt látogatóban a nő szülővárosában. Semmi nem utalt arra, hogy ilyesmire készül. Többnyire külföldön dolgozott, jövedelmét megosztotta élettársával.

„Nem volt iszákos, tudta a mértéket, nem volt rá jellemző, hogy a vodkát sörrel keverje” – emelte ki a nő testvére.

Megdöbbenve és értetlenül áll a técsői gyilkossággal gyanúsított családja a férfi tette előtt. Nem tudják és nem értik, mi vezethetett a tragédiához. Állítólag a férfi azért hozta el a nőt és a gyerekeit, hogy bemutassa a családjának.

A rendőrségi fogdában ideiglenesen elhelyezett férfit gyilkossággal és gyilkossági kísérlettel gyanúsítják, életfogytiglani börtönbüntetést kaphat.

(Kárpáti Igaz Szó)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nemzetközi elfogató parancs alapján körözik a csongori születetésű nőt

Tóth Alexandrát k özokirat-hamisítás miatt körözik  . A kárpátaljai származású nő ellen a magyar rendőrség honlapja szerint jelenleg nemzetközi elfogató parancs van érvényben. Akinek bármilyen információja van a körözött személy hollétével kapcsolatban az a +3613914930-os telefonszámon és a kgbefo.brfk@budapest.police.hu e-mail címen tudja értesíteni a hatóságokat. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A  CSOPORTUNKHOZ !

Beregsomi férfit keres a magyar rendőrség

Elfogató parancs alapján, közokirat-hamisítás miatt körözik a beregsomi származású Kelemen Ruszlánt. A körözést a Nyíregyházi Törvényszék rendelte el az 1991-es születésű kárpátaljai férfi ellen - olvasható a magyar rendőrség honlapján. Akinek bármilyen információja van a körözött személy hollétével kapcsolatban az a +3642523823-as és a +3642524600-as telefonszámokon, illetve a bvkorozes@nyiregyhazit.birosag.hu vagy a kir.nyiregyhazark.dl@dszabolcs.police.hu e-mail címeken tudja értesíteni a hatóságokat. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A  CSOPORTUNKHOZ !

Nemzetközi elfogatóparancs alapján körözik a tiszaújlaki Bombák Sándort

Bombák Sándort hivatalos személy elleni erőszak miatt körözik Magyarországon. A kárpátaljai származású férfi ellen a magyar rendőrség honlapja szerint jelenleg nemzetközi elfogató parancs van érvényben. Akinek bármilyen információja van a körözött személy hollétével kapcsolatban az a +3613546625-os telefonszámon valamint a bvkorozes@fovarosit.birosag.hu és a kir.10rk.dl@budapest.police.hu e-mail címeken tudja értesíteni a hatóságokat. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A  CSOPORTUNKHOZ !

Emberölés miatt körözik László Józsefet

Elfogató parancs alapján, emberölés miatt körözik a Mezőváriban születetett László Józsefet. A kárpátaljai férfi ellen a magyar rendőrség honlapja szerint jelenleg nemzetközi elfogadtó parancs van érvényben. Akinek bármilyen információja van a körözött személy hollétével kapcsolatban az a +3613914930-os telefonszámon és az elet.brfk@budapest.police.hu tudja értesíteni a hatóságokat. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A  CSOPORTUNKHOZ !

Hatályba lépett Ukrajnában a kettősállampolgárság bevallási kötelezettségéről szóló döntés

Volodimir Zelenszkij elnök péntek este hatályba léptette a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) döntését, amellyel kötelezi az állami tisztségviselőket, hogy elektronikus vagyonbevallásukban tüntessék fel az ukránon kívüli másik állampolgárságuk hiányát – adta hírül a Levij Bereg hírportálra hivatkozva a Kárpát.in.ua. A 2021. július 16-ával datált 305/2021 sz. vonatkozó elnöki rendeletet pénteken tették közzé az Elnöki Hivatal honlapján. A dokumentum értelmében az RNBO február 26-i döntésének megfelelően az állami és helyi önkormányzati tisztségeket betöltő személyeknek az elektronikus vagyonbevallásukban kötelező feltüntetniük, hogy nem rendelkeznek más ország állampolgárságával és nincs más országban kiadott ottani lakhatási engedélyük. Az elnöki rendelet ugyancsak utasítja a kormányt, hogy folyó év augusztusában adjon tájékoztatást az RNBO ülésén a kettős (többes) állampolgárság kérdésének szabályozásáról szóló törvénytervezetek kidolgozásáról és a Legfelső Tanács elé törté